404

, :

  • .
    .

  • .
    , . , ,
Χρειάζεστε Μακέτα; <script>UA-37251774-1</script>

Χρειάζεστε Μακέτα;

Αν χρειάζεστε μακέτα για τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε αλλά δεν έχετε, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Το δημιουργικό τμήμα του www.typwseto.gr είναι σε θέση να φέρει εις πέρας και τις πιο δύσκολες εικαστικές αποστολές. Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε, λογότυπα, εταιρικές ταυτότητες, κάρτες, φυλλάδια, έντυπα, banners και αφίσες, προσκλήσεις και διαφημιστικά δώρα για λογαριασμό σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνικά και να μας δώσετε κάποιες οδηγίες - κατευθύνσεις σχετικά με το τι θέλετε να εμπεριέχεται στην μακέτα σας. Απ' εκεί και πέρα, οι γραφίστες θα ξύσουν τα μολύβια τους και θα σχεδιάσουν την ιδέα σας με απόλυτη επιτυχία.

Η τιμή μιας μακέτας, φυσικά διαφέρει. Από μια κάρτα, μέχρι ένα πολυσέλιδο έντυπο, υπάρχει μεγάλη διαφορά στο χρόνο που αφιερώνει κανείς για να υλοποιήσει ένα σχέδιο. Στο www.typwseto.gr θα προσυμφωνήσουμε την τιμή και θα μείνουμε με αυτήν. Για να προκύψει όμως μια τιμή, θα πρέπει εσείς να μας πείτε τι έχετε στο μυαλό σας να φτιάξετε και εκεί θα συζητήσουμε διάφορες εκδοχές. Εσείς θα καταλήξετε σε πια εκδοχή σας αρέσει. Εσείς θα δώσετε το τελικό ΟΚ για να προχωρήσει η παραγωγή της μακέτας σας.

Εμείς με την σειρά μας, θα φροντίσουμε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Ως αναφορά το κόστος γενικά τώρα... να είστε σίγουροι ότι θα είναι από τα χαμηλότερα της αγοράς.

Μην διστάζετε λοιπόν, ζητήστε μας μακέτες!

E-mail marketing and newsletter delivery service
Powered By OpenCart. Μετάφραση net.314 Development
Your Store © 2011